31. mai 2018
Åsmøtet som ble avviklet sist i april vedtok nye retningslinjer og vedtekter for båtforeningen

Årsmøtet ble avviklet 26. april 2018 for Ankenes Båtforening. Viktige saker som revidering av Vedtekter for båtforeningen og Retningslinjer for båthavna ble vedtatt.

Forslag til "nye" Vedtekter og Retningslinjer har blitt lagt ut her på websidene slik at medlemmene kunne lese gjennom og komme med forslag hvis man mente at noe burde forandres.

I Menyen "Lover og regler" finner dere nå de nye Vedtekter og Regningslinjer

Dere kan laste ned dokumenter for både Vedtektene og Regningslinjer på de respektive sidene.

Samtidig er det kommet en ny Meny - "Årsmøtet/Protokoll" er vi vil offentliggjøre Protokollen (referatet) fra Årsmøtet

Og under Menyen "Styret" - finner dere det nyvalgte Styret med underkomiteer og Bryggeledere

Mandagsklubben starter opp igjen 29. oktober