17. oktober 2017

Tradisjon tro starter Mandagsklubben opp igjen mandag 23. oktober 2017. Medlemmer er hjertelig velkommen til et sosialt treff hver mandag i klubbhuset ved båthavna.

Kl 19.00 på mandager gjennom hele vinterhalvåret avvikler Arrangementskomiteen i Ankenes Båtforening, MANDAGSKLUBBEN.
Vi møtes i Ankenes Båthavn, klubbhuset.

Det serveres nykokt kaffe og nystekte vafler samtidig som vi bl.a. diskuterer årets båtsesong. Har du spørsmål om foreningen eller andre maritime spørsmål, har du her en ypperlig anledning til å få svar på disse

IKKE MEDLEMMER
Har du kjenninger eller andre som har lyst til å bli medlemmer i båtforeningen, ingen problemer. Ta dem med, det går fint å tegne medlemskap på disse møtene.

HUSK oppstart MANDAG 23. OKTOBER
 . . .og hver mandag kl 19.00 i vinterhalvåret
Klubbhuset i Ankenes Båthavn

Klubbhuset står å venter på Mandagsklubb medlemmer skal innta lokalet hver mandag