Ny dieselpumpe installert
10. juli 2015

Det har vært noen uker nå uten mulighet til å fylle driftstoff i Ankenes Båthavn. Men nå er den nye pumpa i drift.

Ny pumpe hvor du kan bruke
vanlig bankkort som betaling
Firmaet Minol i Sandnessjøen (Esso) sa opp avtalen med Ankenes Båtforening om levering av avgiftsfri diesel til havna vår vinteren 2014/2015. Det ble "tappet" gjennomsnittlig for lite diesel i anlegget vårt slik at Minol ville ikke levere mer.

Det har nå vært noen uker hvor vi ikke har kunnet fylle diesel i havna, dette i en overgang fra gammel til nytt diesel-anlegg. Men nå er vi i gang igjen.
Og med billigere ltr-pris enn før.

I det gamle systemet måtte man ha Minols sitt eget spesielle kort for å kunne fylle diesel. Dette var det ikke alle som var innehavere av, slik at det var et problem.

Ankenes Båtforening har investert i et helt nytt anlegg, med en ny pumpe slik at "hvermansen" kan fylle diesel på båten.

Nå bruker du ditt eget vanlige bankkort (debet-kort). Dermed bør alle nå kunne fylle uten problem.

Vår leverandør av diesel er: Holmlund Oljeservice as
(Brødrene Holmlund på Fagernesveien)

Dieselprisen er pr i dag kr. 9,43 pr liter.

Se dieselprisene - KLIKK

Registrering av båter