"Sommeråpent" NRK-programmet kommer fra Narvik
29. juni 2015

NRK-programmet "Sommeråpent" hvor de drar langs hele Norges kysten fra Vadsø til Oslo gjennom hele sommeren. Tirsdag 30. juni 2015 er båten i Narvik

Programlederne under
besøket i Narvik, Ronny
Brede Aase og
Ingerid Stenvold
Ankenes Båtforening oppfordrer flest mulig av våre medlemmer til å dra ut på havna med båtene denne tirsdagen. Dette for å lage litt liv og stemning på havna i en havneby som Narvik. La oss slå alle de andre nordnorske byene med flest båter på sjøen under NRK sendingen.

"Sommeråpent" båten kommer til Narvik på formiddagen tirsdag 30. juni 2015. Etter en seilas fra Harstad, opp Toppsundet, gjennom Risøyhamn-renna, Sortland-sundet, Hadselfjorden, Raftsundet, Vestfjorden og inn Ofotfjorden.

Båten blir tatt imot utenfor Framnesodden av to av slepebåtene. Om bord i en av slepebåtene spiller Rombaksmusikken opp med velkomst-marsjer og melodier. Når på formiddagen de er ventet er ikke helt sikkert i skrivende stund, men . . .

. . . det viktigste for oss båtfolk er at vi er ute på havna når direktesendingen begynner på NRK1 kl. 21.30 på kvelden tirsdag 30.

Hver båt oppfordres til å ta med passasjerer og ta med flagg alle sammen. Dette blir bra.

Mandagsklubben starter opp igjen 29. oktober